Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lohärads IF P-99

Följ

P-99

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lohärads IF
Fotboll
P-99
2011 P12 Div10F

Match

Lohärads IF Blå

2 - 0
Björkhaga IP
7 september 2011
18:30

Valsta Syrianska IK P99

Referat

Referat: Lohärads IF Blå - Valsta Syrianska IK P99

Idag var det returmöte mot Valsta, den här gången på en större plan än den pyttelilla som vi spelade på i Märsta. Vi mönstrade idag det starkaste laget någonsin!
Första halvlek blir ett ställningskrig där vi dock håller i taktpinnen men Valsta är grymt bra. Vi skapar 2 st frilägen genom duktiga Adam Lang och Max Temrin men avsluten är inte lika bra som löpningarna. Vi får 1-0 genom ett ganska ofarligt skott från Möller som deras målvakt lite oturligt fumlar in. Vi pratar som vanligt om tålamod i halvtid och att fortsätta spela äckligt disciplinerat, vi flyttar ner Henke på backen för att få ut det bästa av hans snabbhet, aggressivitet och framför allt tillslag på boll. Har nog aldrig sett ett mer fokuserat LIF i halvtid. Grabbarna peppar varandra och det märks att INGEN kommer vika ner sig mot detta tuffa och duktiga motstånd. Anton tar sin roll som lagkapten och ordinarie kapten eldar också på. Vi startar bra i andra men efter 10 minuter äter sig Valsta duktigt in i matchen och är på väg att ta över då vi börjar tappa positionerna genom att vara överambitiösa. Efter lite tillrätta visning så stänger Hampus Filimonovic det defensiva centrala mittfältet totalt med hjälp av Zuper Zacke Laprasit. Zuper Zacke trycker sen in 2-0 med ett värdsklass avslut efter lite kalabalik i Valsta straffområde. Vi har idag ett fruktansvärt bra tillslag på varje backplats och det förenklar väldigt mycket i det defensiva spelet. Klok Jocke avlastar sin lite dåliga form genom att spela enkelt och det är imponerande!
Bäst på plan är dock KUNGEN Gurra Thörnqvist!
Dagens segerrecept är att vi spelar så äckligt disciplinerat och moget, men framförallt att vi har krigare som tar den fysiska kampen.
Detta var det tuffaste och bästa fysiska spel som LIF någonsin gjort.
Ett stort tack till den duktiga domaren och de fantastiskt duktiga och trevliga motståndarna VALSTA SYRIANSKA som trots förlust i en sån jämn match uppträder 100 % reko, deras ledare är också en trevlig prick som Coach skojade lite med under matchen och man hör att killen kan en hel del fotboll.
Vi önskar dom lycka till i resterande matcher! LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIF!!!!

Andra möten i serien

sön 29 maj 2011, 13:00 Valsta Syrianska IK P99 - Lohärads IF Blå 2 - 1